De Telegraaf heeft in 2020 de Tecaro EVO NV Belt een 8,0 als eindoordeel gegeven. "De Tecaro EVO NV Belt is een goede allround toerfiets met goede rijeigenschappen, ruime instap en goede en zeer krachtige ondersteuning", aldus de Telegraaf in de Nationale E-biketest.

Daarnaast werd de elektrische fiets beoordeeld op het display (cijfer: 8,0), de ondersteuning (cijfer: 8,3), de kwaliteit fiets en onderdelen (cijfers: 7,5) en het rijgedrag (cijfer: 7,9). Prachtige resultaten waar we trots op zijn!

Alle resultaten op een rij

De Nationale E-biketest van de Telegraaf beoordeelde elektrische fietsen op verschillende onderdelen. Hieronder de scores van de Tecaro EVO NV Belt.

Ondersteuning
Cijfer: 8,3

Display
Cijfer: 8,0

Rijgedrag
Cijfer: 7,9

8,2

De power e-bike Tecaro EVO NV Belt
De Tecaro EVO NV Belt is een elektrische fiets met een tandriemaandrijving. Met deze Gates Belt Drive fiets je stil en soepel, daarnaast is deze aandrijving onderhoudsarm. De Bosch PowerTube accu is geintegreerd in de onderbuis van het frame. Hierdoor heeft de fiets een clean design met de beste rijeigenschappen. Kies voor een model met een accu van 400, 500 of 625 Wh.

Lees meer over deze top e-bike en vraag een proefrit aan bij een dealer in de buurt.

Andere fietsen met een tandriemaandrijving

Premio SL Belt

vanaf € 1.249,00
heren dames sportief dames lage instap
Kies jouw frametype
heren
dames sportief
dames lage instap