Heb jij een aantal mooie Pegasus fietsen op onze website gespot. Maar kun je nog niet kiezen? Kom dan 2, 3 of 4 maart naar de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht en maak een gratis testrit op alle Pegasus modellen waar jij interesse in hebt! 

Ervaar het verschil
Op de Fiets en Wandelbeurs is een special testparcours gemaakt om al onze fietsen goed en uitgebreid te testen. Want alleen door zelf op een e-bike te stappen, voel je het verschil in de diverse technieken en motoren. 

Vraag het aan een expert
Binnen de verschillende e-bikes zijn nog tal van keuzes te maken die leiden tot de perfect bij jouw passende fiets. Om al je vragen te beantwoorden staan onze specialisten voor je klaar. Zo wordt jouw zoektocht naar de perfect passende fiets wel heel erg makkelijk! 

Welk avontuur ga jij aan?
Heb je de perfecte fiets gevonden? Dan zijn er op de Fiets en Wandelbeurs nog tal van interessante lezingen en workshops over alle mogelijkheden voor een fietsvakantie. Genoeg inspiratie mogelijkheden om de eerste plannen voor een nieuw fietsavontuur te maken. Zien we je het eerste weekend van maart?

Terug naar overzicht