Ben jij een echte Pegasus-fan? Dan was het je vast al opgevallen. Pegasus heeft een volledig nieuwe website gekregen! Een website die het nog makkelijker maakt om binnen een paar klikken jouw ideale fiets te vinden en de dichtstbijzijnde dealer!

Wat is er nieuw?
Op de website vind je onze hele assortiment aan fietsen. Van e-bikes tot stadsfietsen en kinderfietsen. Maar er is meer. Heb je bijvoorbeeld al de vergelijkingstool gevonden? Daar zie je in één oogopslag welke fiets het beste voldoet aan jouw wensen. En op deze tool kun je met een paar klikken de Pegasus dealer in jouw buurt vinden! Zo handig en makkelijk kan het zijn.

Jouw mening telt
Omdat we de website natuurlijk voor jou hebben gemaakt, zijn we erg benieuwd wat je van de website vindt en of het aan je wensen voldoet. We ontvangen daarom graag jouw feedback. Zo maken we, net als bij onze fietsen, de website samen steeds beter! Laat het ons weten door ons een berichtje te sturen via contact.

Blijf op de hoogte
Wil je niets missen over Pegasus, op de hoogte blijven van acties en nieuwe fietsmodellen? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram.

Terug naar overzicht