Er zijn honderden favoriete fietsmomentjes met ons gedeeld. Van grappige anekdotes, gedichtjes tot aan ontroerende verhalen: een ding is zeker, jullie fietsritten zijn nooit saai! Uit alle inzendingen hebben wij de twee leukste gekozen. Deze winnen een goedgevulde Italiaanse picknickmand voor op de fiets.

De winnaars zijn:

Simone de Boer
'' Met onze 2 jarige vrolijke pretletter, eerst naar het in de buurt gelegen bos met zwemvijver voor wat lekker gespetter. Na 10 km fietsen kan ons meisje haar energie er dan even uit spelen en ook wij hoeven ons dan niet te vervelen. Want wij rennen er net zo hard achteraan, omdat ze anders tot haar middel in het water gaat staan. Of ze gaat met zand gooien, wat we later we terug vinden in allerlei plooien. Daarna gaan we met een iets vermoeider kind richting het hertenkamp in een nabij gelegen dorp 10 km verderop en staren daar naar menig hertenkop. Na alle dieren te hebben begroet, lopen we onze fiets weer tegemoet. Dan gaan we even op zoek naar een bankje aan de kant, om lekker te eten uit de picknickmand. Op terugweg nemen we een iets snellere route over het platteland met een inmiddels lege picknickmand. Voordat we op de terugweg  gaan genieten van de koetjes, mag ons meisje nog even kliederen op haar blote voetjes. Want dan stoppen we nog even bij het blotevoeten pad, waar ons meisje nog even lekker met water kan kliederen want ze was toch al nat. Dan uiteindelijk vermoeid en voldaan na zo'n dertig km fietsen thuis lekker bijkomen en nadromen. We voelen her en der nog wel wat zand, maar hebben genoten van deze heerlijke buitendag met mooie gevulde picknickmand."

Gefeliciteerd Simone! Hopelijk wordt er snel een nieuwe fietstocht gepland met jullie pretletter! En de goedgevulde picknickmand!

Diana Vergeer
''Als ik fiets van huis (Rotterdam) naar werk (Zoetermeer) het heerlijk weer is en ik op dat ene 'zang fietspad' aankom en op dat moment in mijn oortjes tijdens het luisteren van een podcast , precies een lekker nummer komt, zodat ik ongegeneerd (vals??) mee kan zingen!

Gefeliciteerd Diana! Laat je ons snel eens meegenieten van je (valse) zangkunsten ;-) ?

Terug naar overzicht