Terug
Premium Dealer

Butan Tweewielers

Premium Dealer
pegasus fiets header dealer.png

Jouw Pegasus dealer in Westervoort

Ga naar dealer
1.jpg

Over Butan Tweewielers

Butan Tweewielers: U vindt ons op Dorpstraat 99-103 in Westervoort. 

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat 11 Maart 2019 de deuren opende in het voormalige pand van Tweewielercentrum Pennekamp BV. Jarenlang dealer van Pegasus. In onze ruime showroom hebben we mooie en goede demonstratiemodellen van diverse merken. Tweedehands E-bikes zijn er ook, vaak meer dan op de site staan. Door grote drukte kunnen we helaas niet iedere dag alle tweedehandsfietsen fotograferen en op de site zetten. Dus bent u op zoek naar een tweedehands E- bike of fiets? Bel ons: 026-3828471 en wij kijken of de fiets die u zoekt op voorraad is. Ook kunnen wij de fiets van uw dromen gaan zoeken voor u. Dit geldt ook voor tweedehandsfietsen in alle prijscategorieën. 

U kunt E-bikes testen van Pegasus. Wilt u zeker zijn dat er een model voor u klaarstaat? Reserveer dan uw testfiets per telefoon 026-3828471 of e-mail: info@butantweewielers.nl.  Naast sportieve fietsen kunt u ook voor een stoere fiets of degelijke boodschappenfiets bij ons terecht. Enthousiaste medewerkers met ruime kennis en ervaring in de branche, staan voor u klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe- of gebruikte fiets. Uw fiets is in vertrouwde handen als u deze brengt voor onderhoud of reparatie. Door onze jarenlange ervaring met repareren kunt u er zeker van zijn dat uw fiets perfect afgeleverd wordt. Eventueel staat er een (elektrische) leenfiets voor u klaar. In onze geheel vernieuwde, moderne werkplaats staat kwaliteit voorop. Uw fiets, onze zorg. Graag tot ziens in onze winkel!

Openingstijden
Maandag
13:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
dealer detail links.jpg

Goed om te weten.

  • Goed en eerlijk advies
  • Eigen service afdeling met gediplomeerde monteurs
  • Ruime keuze in E-bikes
  • Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Brug aanwezig voor gratis proefrit
dealer detail rechts.jpg

Deze Pegasus fietsen verkopen wij

PEGASUS Premio EVO 10 Lite Elektrische herenfiets bovenbuis geeft frame optimale stabiliteit metallic off white Elektrische hybridefiets Fiets S
Premio EVO 10 Lite
vanaf € 4099.00,-