Over ons

Pegasus.

Gewoonweg méér fiets!
The Story of Pegasus
Wij letten op jouw budget
01
02
03
04
05
1.jpg
01

Méér fiets voor ieder type fietser.

Het gevoel dat je met een Pegasus méér fiets koopt dan bij een ander merk, daar gaat het om. Meer comfort, meer stabiliteit, meer gebruiksgemak. Dat kunnen we alleen doordat we iedere dag in contact staan met dealers en fietsers. Zo nemen we concrete bezwaren weg en voegen we slimme innovaties toe.

Bekijk onze fietsen
2.png
3.jpg
4.jpg
02

Toonaangevende partners
en de nieuwste technologieën.

Luxe op de fiets, keuzevrijheid voor de consument

Pegasus is ‘immer actuel’ zoals we in Duitsland zeggen. Met de gloednieuwe e-bike systemen van Bosch naadloos geïntegreerd in al onze elektrische fietsen bieden we gebruikers over de hele linie een hoogwaardige aanbod. Met luxe verlichting, verbeterde schijfremmen met ultralichte bediening en een ruimer aanbod krachtige motoren dan iedere andere fabrikant, combineren wij zorgeloze mobiliteit met ultiem fietscomfort.

Vind jouw dealer
ST_aug18_ZEG-urban-729-sfeer-slider.jpg
6.jpg
03

Sterk door hoogwaardige partnerships.

Onze fietsen worden gebouwd en ontwikkeld met de beste partners in de markt. Dit doen we om de hoogste kwaliteit en innovatie te kunnen bieden op ieder vlak. Het stelt ons bovendien in staat om altijd oersterke fietsen met de meest vooruitstrevende features aan te kunnen bieden. Zo werken we nauw samen met Bosch, een pionier op het gebied van e-bike technologie. Bij Pegasus geloven we in partnerships, veel meer dan dat we geloven in fullservice van één leverancier. Krachten bundelen. Een stabiele basis om fietsen te ontwikkelen die mobiliteit voor iedere gebruiker aangenamer maken.

10.jpg
11.jpg
Bij Pegasus geloven we in hoogwaardige partnerships.
ST_aug18_ZEG-urban-3548-sfeer-slider.jpg
04

Door heel Europa hoogwaardige Pegasus service

Over ZEG.

Pegasus is onderdeel van de Duitse coöperatie ZEG. Met meer dan 1000 leden (leveranciers en dealers) bundelt ZEG kennis en vakmanschap om de allerbeste fietsen en service te bieden aan consumenten. ZEG beschikt al 55 jaar over het grootste netwerk onafhankelijke fietsenwinkels in heel Europa. Dat betekent dat jij je Pegasus fiets gerust mee op vakantie kunt nemen. Onze leden staan overal voor je klaar!

 

13.jpg
14.jpg

Ervaar onze fietsen van dichtbij.

Dealers in de buurt

ALT