De marktleider in Duitsland

Contact

Waarmee kunnen we jou helpen?

Over ons

Ervaring

Kwaliteit voor een goede prijs, dat is al 35 jaar lang ons doel. Daarbij maken we gebruik van de kennis en ervaring van onze partners. En we stellen de wensen van onze klanten altijd voorop.

Kwaliteit

Jouw veiligheid staat tijdens de ontwikkeling van onze fietsen op nummer 1. Daarom selecteren wij alleen de beste onderdelen voor onze fietsen. Veiligheid willen wij altijd kunnen garanderen.

Prijs

Door slim en intensief samen te werken met onze partners zorgen we voor een scherp prijsniveau. Het resultaat: fietsen, die plezier, kwaliteit en veiligheid verenigen. Wij letten op jouw budget en garanderen een optimale prijs kwaliteitverhouding.

Service

De feedback van onze 1000 dealers geeft ons een kennisvoorsprong, die ons in staat stelt onze service continu te verbeteren. Het gevoel voor klantwensen heeft ons tot het meest succesvolle merk van Duitsland gemaakt.

Innovatie

Pegasus staat voor traditie en innovatie. Alle ontwikkelingen voeren we uit op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie. Met een doel: jij moet je prettig én veilig voelen op een Pegasus fiets.

Veiligheid

Naast dat we ervoor zorgen dat onze fietsen aan alle veiligheidseisen voldoen, denken we ook in de brede zin mee over het fietsklimaat. Samen met de overheid en brancheorganisaties praten we mee over de veiligheidsnormen, infrastructuur en andere zaken.

swipe naar links

Altijd het beste advies bij jou in de buurt

Je ideale Pegasus fiets gevonden of twijfel je nog? Ga dan langs bij de Pegasus dealer in jouw buurt. Hij helpt je bij al je vragen, geeft advies over de juiste framehoogte en natuurlijk mag je een testrit maken!

Pegasus Dealers