Terug
ANWB E-bike test 2021

De Siena E7 Plus

Scoort een 8,1!
Resultaten
Siena E7F Plus.png
De Siena E7 Plus is een stabiele fiets met een zeer stille motor
8.jpg

Een vrijwel perfecte score op de stabiliteitstest

De ANWB heeft bij de e-biketest van 2021 de Siena E7 Plus zeer uitgebreid getest. De Siena E7 Plus scoort een 9,6 voor stabiliteit, 8,1 voor de constructie en een 8,4 voor voor ondersteuning op vlak terrein.

"Net als bij eerdere tests presteert dit model van Pegasus weer goed op vrijwel alle aspecten: een vrijwel perfecte score op de stabiliteitstest, prettige rij-eigenschappen en comfort, goede ondersteuning op vlakke én heuvelachtige trajecten en degelijke afwerking." - ANWB, E-biketest 2021.

Bekijk de Siena E7 Plus

2.png

Hoge cijfers voor de Siena E7 Plus

De Siena E7 Plus ook erg goed op gebruiksgemak (8,2) op ondersteuning heuvel-op (7,9) en op comfort en rijhouding (7,8). Het is volgens de ANWB een zeer stabiele fiets met een krachtig voorlicht en een zeer stille motor. Het uitnemen van de accu is gemakkelijk en de handvaten bieden goede grip. De dichte kettingkast zorgt ervoor dat de fiets geschikt is om het hele jaar door op te fietsen.

Andere top e-bikes

PEGASUS Solero EVO 9 Elektrische herenfiets bovenbuis geeft frame optimale stabiliteit black matt Elektrische hybridefiets Fiets M
Solero EVO 9
vanaf € 3499.00,-