Terug
Kieskeurig Duurtest 2022

De Ravenna Evo 5 Belt NL

Scoort een 8,5!
Resultaten
Testers willen niet meer afstappen van de Ravenna Evo 5 Belt NL
8.jpg

De Ravenna EVO 5 Belt NL: testers willen niet meer afstappen!

Van februari t/m mei 2022 is de Ravenna Evo 5 Belt NL uitvoerig getest. Voor zowel woon-werkverkeer als recreatieve tochten door de natuur over een afstand van 1637 kilometer. Kieskeurig.nl beoordeelt de e-bikes op de vier hoofdcategorieën: gebruiksvriendelijkheid, prestaties, fietscomfort en design & afwerking. 

Het testpanel is razend enthousiast over de Ravenna Evo 5 Belt NL. Waar de ene gebruiker aangeeft al zo’n 1.000 kilometer te hebben gefietst in 5 weken, geeft een ander aan gewoonweg méér te zijn gaan fietsen door de prettige ervaring. Dat zijn nog eens resultaten! 

Waar was het testpanel met name over te spreken? De prestaties van de Ravenna Evo 5 Belt NL scoorden enorm hoog. Onder andere de wegligging en ondersteuning, het rijcomfort en accessoires als de verlichting en het display werden hoog beoordeeld. Ook over de Bosch Performance Line middenmotor en de actieradius waren gebruikers enthousiast. 

Pluspunten aldus het testpanel:

  • Goede ondersteuning en rijcomfort

  • Comfortabele zithouding

  • Overzichtelijk display

  • Goede verlichting

Bekijk de Ravenna Evo 5 Belt NL

Pegasus Ravenna - 2.jpg

"Een TOP fiets!"

"Door deze fiets ben ik méér kilometers gaan fietsen! Zo'n 400 km in een week. Puur voor de lol. Vanaf de eerste keer opstappen gaf deze fiets mij een veilig en comfortabel rijgevoel door een fijne rechtop zithouding, de goede vering in de voorvork en het stevige frame. Bochten nemen voelt heel natuurlijk en gaat als op rails. De schijfremmen werken absoluut top. En de houding liet zich ook fijn aanpassen met het stuur dat zonder gereedschap te verstellen is. Heel prettig allemaal." 

Pegasus Ravenna - 8.jpg

"Alles aan deze fiets klopte voor mij!"

"Ik heb de fiets 5 weken mogen testen. Ik heb in die periode ruim 1000 km gefietst. Het is een heerlijke fiets waar je mooi rechtop zit. De bediening van de display voor trapondersteuning/licht is overzichtelijk en de fiets reageert snel op het indrukken. Door de prima zithouding kun je gemakkelijk lange afstanden fietsen, maar bij korte afstanden, in bijvoorbeeld, de stad lijkt hij nog wel beter te presteren."

Pegasus Ravenna - 10.jpg

De Ravenna Evo 5 Belt NL | Kieskeurig Duurtest 2022

Wil je meer weten over de test en alle testresultaten over de Ravenna Evo 5 Belt NL teruglezen? Kijk dan op Kieskeurig.nl

Naast de Ravenna Evo 5 Belt NL is ook de Siena E7F Plus getest. Benieuwd naar deze resultaten? Lees er meer over in Siena E7F Plus scoort een 8,8!

Pegasus Ravenna - 13.jpg