Terug
Kieskeurig Duurtest 2022

De Siena E7F Plus

Scoort een 8,8!
Resultaten
Voor de tweede jaar op rij is de Siena E7F Plus de allround e-bike
8.jpg

De Siena E7F Plus: voor de tweede jaar op rij een toegankelijke allround e-bike

Van februari t/m mei 2022 is de Siena E7F Plus uitvoerig getest. Voor zowel woon-werkverkeer als recreatieve tochten door de natuur, door weer en wind en over een afstand van 1133 kilometer. Kieskeurig.nl beoordeelt de e-bikes op de vier hoofdcategorieën: gebruiksvriendelijkheid, prestaties, fietscomfort en design & afwerking. 

De resultaten mogen er zijn: de Siena E7F Plus scoort een 8,8! De elektrische fiets blinkt uit in toegankelijkheid. Het testpanel was met name te spreken over de accu, die eenvoudig ontkoppelt en weer teruggeplaatst kan worden. De lage instap, geruisloze motor, het lage gewicht en het eenvoudig kunnen afstellen van de fiets bevorderen de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Pluspunten aldus het testpanel:

  • Prettig gewicht

  • Grip op de weg

  • Fijne rechte zithouding

  • Eenvoudige bediening

Het testpanel zou de e-bike dan ook zeker aanbevelen: “De accu heeft groot bereik, de compacte oplader neemt weinig ruimte in. Top fiets.”

Bekijk de Siena E7F Plus

Pegasus Siena - 2.jpg

"Met veel plezier de Pegasus Siena E7F getest"

"Onder verschillende weersomstandigheden (storm, gladheid na nachtvorst, lente zon) heb ik gefietst, de grip van de banden op het wegdek vond ik verrassend goed, ik voelde me veilig en gesteund door de kracht van de fiets. Wat erg prettig is tijdens een tocht in de natuur is de stilte van de motor."

Pegasus Siena - 4.jpg

De Siena E7F Plus | Kieskeurig Duurtest 2022

Wil je meer weten over de test en alle testresultaten over de Siena E7F Plus teruglezen? Kijk dan op Kieskeurig.nl

Naast de Siena E7F Plus is ook de Ravenna Evo 5 Belt NL getest. Benieuwd naar deze resultaten? Lees er meer over in Ravenna Evo 5 Belt NL scoort een 8,5!

Pegasus Siena - 12.jpg