Terug
PEGASUS CCS

Met de Pegasus CCS heeft alles zijn plaats aan het stuur

PEGASUS CCS
Nooit meer chaos in de cockpit van je Pegasus

Met de Pegasus CCS heeft alles zijn plaats aan het stuur

Opgeruimd, overzichtelijk en functioneel - met het Pegasus Clean Cockpit System (CCS) heeft alles zijn logische plaats op het stuur van je Pegasus e-bike. Zo is er o.a. plaats voor verschillende typen stuurpennen, displays, lampen en kabelhouders, zonder dat het ten koste gaat van de controle over je fiets of e-bike. CSS voegt daar gemak, een strakke afwerking en verfijnde finishing touch aan toe. 

Solero E9 Sport CX_Details_Stuur.jpg

Product manager Giovanni Minacapelli aan het woord:

“Het CCS wordt gebruikt op veel van onze fietsen en e-bikes”, zegt product manager Giovanni Minacapelli. “Displays en lichten kunnen heel gemakkelijk worden gemonteerd. Samen met kabelhouders of stuurpennen met geïntegreerde kabelgeleiding creëren we een bijzonder strakke look, terwijl de cockpit van de fiets overzichtelijk en opgeruimd blijft doordat het stuur niet is volgepropt met houders voor allerlei accessoires." 

CSS stuurpennen voor MonkeyLink verlichting

De Pegasus CCS omvat zes verschillende stuurpennen die naar wens kunnen worden uitgerust met sleufhouders voor verlichting en displays van de e-bike aandrijfsystemen. De MonkeyLink-voorlichten kunnen in enkele seconden worden bevestigd en verwijderd. Deze combinatie is bijzonder slim voor fietsers die een mountainbike of e-mountainbike gebruiken voor bijvoorbeeld sport en dagelijks gebruik. Naast een CSS voor MonkeyLink-voorlichten, is er een universele CCS-bevestiging beschikbaar voor de gangbare lampen.

"Met het Clean Cockpit System vindt ieder element zijn plaats. Het systeem is modulair, alle onderdelen zijn compatibel met elkaar en wij breiden het voortdurend uit," aldus Minacapelli.

Ravenna-Evo-5-verlichting.jpg