Terug
MonkeyLink TWIST & MonkeyLoad

MonkeyLink: al jouw Pegasus accessoires magnetisch vergrendeld

MonkeyLink TWIST & MonkeyLoad
Personaliseer jouw Pegasus in enkele seconden met MonkeyLink

Personaliseer jouw Pegasus in enkele seconden met MonkeyLink

Snel, veilig en bijzonder praktisch - met MonkeyLink TWIST en MonkeyLoad kunnen Pegasus fietsen en e-bikes in slechts enkele seconden volledig op maat worden gemaakt. Via een magnetische verbinding worden flessen, tassen en andere accessoires snel in positie gebracht en onmiddellijk magnetisch vergrendeld. Ook MonkeyLoad accessoires kunnen op deze manier snel en soepel aan het bijpassende rek worden bevestigd.

fietsen-accessoires.jpeg

MonkeyLink TWIST: monteren en demonteren met één twist

MonkeyLink TWIST is een universeel montagesysteem voor diverse fietsonderdelen. Afhankelijk van jouw behoeften kan dit systeem dankzij de innovatieve interface in enkele seconden gemakkelijk worden verwisseld. Krachtige magneten trekken de drinkfles, de frametas of het slot aan en brengen ze automatisch in positie. Dankzij de mechanische vergrendeling zitten de modules veilig en stevig op het frame. Met slechts één ‘TWIST’ kunnen de onderdelen weer zijwaarts uit de houder worden gedraaid - gemakkelijker kan het niet.

Alle Pegasus e-bikes zijn uitgerust met de MonkeyLink TWIST beugel. Als geen van de beschikbare modules nodig is, past de discrete sokkel volledig onopvallend in het totaalaanzicht. Voor meer informatie over het systeem kun je contact opnemen met jouw plaatselijke dealer.

‘MonkeyLink biedt voor elk gebruik de juiste accessoire’

MonkeyLink biedt de juiste accessoires voor elk gebruik - lampen met verschillende lichtsterktes, fietsbeschermers met geïntegreerde verlichting en een oplaadmogelijkheid voor de mobiele telefoon en praktische tassen. "De een wil goed gezien worden in het wegverkeer, de ander heeft een hoofdlamp nodig die donkere bospaden maximaal verlicht, en weer een ander moet de smartphone tijdens lange tochten van stroom kunnen voorzien," legt MonkeyLink-ontwikkelaar Alexander de Ponte uit. "MonkeyLink biedt voor elk gebruik het juiste accessoire en tegelijkertijd maximale variabiliteit."

1536xauto_dealer-detail-rechts.jpeg