Terug
Nationale E-biketest van de Telegraaf

De Tecaro EVO NV Belt

Scoort een 8,2
Resultaten
1536xauto_pegasus-tecaro-evo-nv-belt-grey-mat-elektrische-fietsen-herenfiets-45-cm.png
De Tecaro EVO NV Belt: dé ideale allround tourfiets
8.jpg

Krachtig fietsen op de Tecaro EVO NV Belt

De Telegraaf heeft in 2020 de Tecaro EVO NV Belt een 8,0 als eindoordeel gegeven. "De Tecaro EVO NV Belt is een goede allround toerfiets met goede rijeigenschappen, ruime instap en goede en zeer krachtige ondersteuning", aldus de Telegraaf in de Nationale E-biketest.

Daarnaast werd de elektrische fiets beoordeeld op het display (cijfer: 8,0), de ondersteuning (cijfer: 8,3), de kwaliteit fiets en onderdelen (cijfers: 7,5) en het rijgedrag (cijfer: 7,9). Prachtige resultaten waar we trots op zijn!

Bekijk de Tecaro EVO NV Belt

2.jpg

Fietsen met een tandriemaandrijving

De Tecaro EVO NV Belt is een elektrische fiets met een tandriemaandrijving. Met deze Gates Belt Drive fiets je stil en soepel, daarnaast is deze aandrijving onderhoudsarm. De Bosch PowerTube accu is geintegreerd in de onderbuis van het frame. Hierdoor heeft de fiets een clean design met de beste rijeigenschappen. Kies voor een model met een accu van 400, 500 of 625 Wh.

Andere top e-bikes

PEGASUS Premio EVO 10 Lite Elektrische herenfiets bovenbuis geeft frame optimale stabiliteit metallic off white Elektrische hybridefiets Fiets S
Premio EVO 10 Lite
vanaf € 4099.00,-