Ravenna EVO NV Belt

Pegasus e-bikes: Beste uit de Test Consumentenbond 2024!

De Pegasus Ravenna EVO NV Belt NL 750Wh is de beste e-bike van 2024 uit de test van de Consumentenbond 2024! Met een prachtige score van 8,6 liet deze fiets de concurrentie ver achter zich. Het gaat hierbij om beide modellen, zowel de herenfiets als de damesfiets. De Ravenna EVO NV Belt is, naast de 750Wh uitvoering, ook verkrijgbaar in 500Wh en 625Wh.

De Ravenna EVO NV Belt NL is beoordeeld op diverse onderdelen, zoals elektrische ondersteuning, actieradius, motorgeluid, bediening & display en uitrusting. De uitrusting scoort het hoogst met een 9,2, daarnaast is het panel zeer tevreden over de motorstilheid, deze werd namelijk beoordeeld met een 8,8. In dit artikel zullen we wat dieper ingaan op de diverse onderdelen. 

Beste uit de Test
1920xauto_pegasus-ravenna-evo-nv-belt-nl-elektrische-damesfiets-frame-met-comfortabele-ruime-en-lage-instap-dark-blue-mat-elektrische-stadsfiets-fiets-s.png
Consumentenbond 2024

Waarom kiest de Consumentenbond voor de Pegasus Ravenna EVO?

  • Uitstekende actieradius: Dankzij de 750Wh accu geniet je van een actieradius tot wel 150 kilometer. Zo fiets je probleemloos langere afstanden zonder zorgen over een lege accu.
  • Krachtige en stille motor: De Bosch Performance Line CX motor levert krachtige ondersteuning, zelfs in heuvelachtig terrein. De motor is daarbij ook nog eens extra stil, voor een comfortabele rijervaring.
  • Soepele ondersteuning: De ondersteuning voelt natuurlijk en soepel aan, alsof je met de wind mee fietst.
  • Gebruiksvriendelijk display: Het duidelijke display met handige bediening geeft je alle informatie die je nodig hebt tijdens het fietsen.
  • Uitgebreide uitrusting: De fiets is voorzien van tal van extra's, zoals een afneembaar display met Lock-functie om diefstal te voorkomen, riemaandrijving voor minder onderhoud en brede banden voor extra comfort.
  • Goede merktevredenheid: Pegasus staat bekend om haar betrouwbare fietsen en uitstekende klantenservice, dit resulteert in een hoge merktevredenheid is onder gebruikers.

Naast alle pluspunten die de Consumentenbond noemt, heeft de Pegasus Ravenna EVO NV Belt NL 750Wh nog meer te bieden:

  • Verkrijgbaar in verschillende frame types en hoogtes: Kies het beste frametype en framehoogte die bij jou past. Zo zijn er elektrische fietsen met lage instap voor dames als modellen e-bikes voor heren.
  • Comfortabele zithouding: De ergonomische geometrie zorgt voor een comfortabele zithouding, ideaal voor langere ritten.
  • Stijlvol design: Deze e-bike is niet alleen functioneel, maar er is ook voorzien van een stijlvol design. 


Ben je op zoek naar de beste e-bike van 2024? Dan is de Pegasus Ravenna EVO NV Belt NL 750Wh de perfecte keuze voor jou! Kom langs bij een van onze dealers voor een proefrit en ervaar zelf het comfort en de prestaties van deze geweldige e-bike.