Terug
Kieskeurig Duurtest 2023

De Premio EVO 9

scoort een 7,3
Resultaten
De ideale e-bike voor lange afstanden
8.jpg

De Premio EVO 9 scoort een 7,3

De Premio serie is voor iedere fietser die voor zowel dagelijkse fietsroutes als lange sportieve tochten een goede e-bike zoekt. Het Kieskeurig testpanel beoordeelt de veelzijdigheid van de Premio EVO 9 met een mooie 7,3!

Het testpanel van Kieskeurig.nl beoordeelt de e-bikes op de vier hoofdcategorieën: gebruiksvriendelijkheid, prestaties, fietscomfort en design & afwerking. 
 

Ontdek de Premio EVO 9

2023 Pegasus_Solero_Evo_9_08.jpg

Gemakkelijk vele kilometers afleggen

De derailleurversnelling, krachtige motor en de meer voorovergebogen zithouding door het brede stuur maken de Premio EVO 9 een sportieve e-bike. De ondersteuning zorgt ervoor dat de fiets licht trapt waardoor je makkelijk vele kilometers kunt afleggen. Een ideale e-bike voor lange afstanden. De panelleden merken dit ook op:

“De ondersteuning is geweldig mede door de krachtige motor van 65 Nm. Er zitten vier ondersteuningsmogelijkheden. Eentje daarvan is automatisch dus deze ondersteuning past zich aan, aan de trapkracht. Je hoeft dan minder om te schakelen. Tussen de turbostand en standaard is het verschil vrij groot maar dat kun je compenseren met de versnellingen.”

Door de ruime instelmogelijkheden pas je de elektrische fiets volledig aan op jouw voorkeuren. Zo pas je eenvoudig het stuur en de zadelpen aan voor een comfortabele houding. De trapondersteuning in combinatie met de derailleurversnelling geeft de berijder veel sportieve vrijheid. 

Wil je de sportiviteit en ondersteuning van de Premio EVO 9 zelf ervaren? Maak dan een proefrit bij jouw dealer.

Naast de Premio EVO 9 zijn ook de Ravenna Evo 8F Belt, de Ravenna EVO NV Belt en de Siena E7F Belt getest. Benieuwd naar deze resultaten? Bekijk ze hier:

De Ravenna Evo 8F Belt scoort een 8,7
De Siena E7F Belt scoort een 8,3
De Ravenna EVO NV Belt scoort een 6,7

Wil je meer weten over de test en alle testresultaten teruglezen? Kijk dan op de website van Kieskeurig.