Terug
Kieskeurig Duurtest 2023

De Ravenna EVO NV Belt

scoort een 6,7
Resultaten
Comfortabele en stabiele rijervaring
8.jpg

De Ravenna EVO NV Belt scoort een 6,7

De Ravenna EVO NV Belt wordt met een keurige 6,7 beoordeeld in de Kieskeurig Duurtest. De pluspunten? De krachtige motor met goed reactievermogen en de comfortabele en stabiele rijervaring. 

Het testpanel van Kieskeurig.nl beoordeelt de e-bikes op de vier hoofdcategorieën: gebruiksvriendelijkheid, prestaties, fietscomfort en design & afwerking. 
 

Ontdek De Ravenna EVO NV Belt

Pegasus Ravenna - 13.jpg

"De Pegasus Ravenna ligt als een huis op de weg"

De Ravenna EVO NV Belt is een robuuste e-bike. De sterke 85 Nm Bosch middenmotor maakt ieder terrein begaanbaar en de brede banden zorgen voor een stabiele wegligging en veel grip. De vering en ergonomische handvatten maken de elektrische fiets comfortabel. 

“De Pegasus Ravenna ligt als een huis op de weg. Hij is met geen storm van zijn baan af te krijgen. De brede banden, het stevige frame, brede stuur, zware gewicht en goede vering zorgen voor veel fietscomfort. Het traploos schakelen door het enviolo systeem werkt geweldig. Dit in combinatie met een top motor van Bosch heeft de Ravenna in 3 weken voor ruim 400 fijne kilometers gezorgd.”

De traploze versnellingsnaaf van Enviolo bevalt goed maar is voor een aantal testpanel leden even wennen. Wanneer je al jaren met een bepaald type versnelling fietst, kan het schakelen met een ander versnellingstype anders aanvoelen. Maak daarom altijd een proefrit bij jouw dealer om de verschillen tussen een derailleurversnelling, naafversnelling of automatische versnelling zelf te ervaren en te ontdekken wat het beste bij jouw fietsgedrag past.

Naast de Ravenna EVO NV Belt zijn ook de Premio EVO 9, de Ravenna Evo 8F Belt en de Siena E7F Belt getest. Benieuwd naar deze resultaten? Bekijk ze hier:

De Ravenna Evo 8F Belt scoort een 8,7
De Siena E7F Belt scoort een 8,3
De Premio EVO 9 scoort een 7,3

Wil je meer weten over de test en alle testresultaten teruglezen? Kijk dan op de website van Kieskeurig.