Terug
Bosch aandrijfsystemen

Pegasus & Bosch: een nieuwe generatie e bike technologie

Bosch aandrijfsystemen
Pegasus fietsen met de power van Bosch

Pegasus fietsen met de power van Bosch

Of je nu een sportief of recreatieve fietser bent, alle Pegasus e-bikes zijn voorzien van de hoogwaardige motortechnologie van de Duitse fabrikant Bosch. Profiteer van extra power, zorgeloze mobiliteit en ultiem fietscomfort.

Van harmonieus tot super sportief, uitgerust met de meest hoogwaardige motortechnologie van de Duitse fabrikant Bosch, bieden Pegasus e-bikes extra vermogen en maximaal rijplezier op alle routes.

Pegasus-Tecaro-EVO-NUV-E-bosch-Motor.jpg

Groot bereik met de Bosch Performance Line CX aandrijving

Met de Bosch Performance Line CX aandrijving beschikken geselecteerde Pegasus e-bikes over de maximale e-power. De krachtige motor vormt het intelligente hart van het e-bike systeem en met een vermogen van 85 Newtonmeter (Nm) ben je als fietser vezekerd van een sportieve, zelfverzekerde en dynamische rijervaring. 

Speciaal afgestemde rijmodi zoals Tour+ maken het overbodig om voortdurend te wisselen van modus. Bovendien levert de vergrote PowerTube-batterij van 750 Wh (wattuur) extra energie voor een nog groter bereik. De LED Remote is een ergonomische bedieningseenheid op de handgreep van het stuur die via de e-bike Flow app kan worden verbonden met je smartphone. Op die manier kunnen niet alleen rijgegevens worden opgevraagd, maar kunnen ook systeemupdates direct worden doorgevoerd.

Lees meer over de verschillen tussen de Bosch Performance Line & Performance Line CX.

Kwaliteit en rijplezier van Performance tot Active Line

De Performance Line CX-aandrijving met 85 Nm is speciaal ontwikkeld voor sportieve e-bikes en is een van de krachtigste e-bike-motoren in zijn klasse (tot 25 km/u). Het vermogen is altijd direct en biedt maximale ondersteuning, waardoor zelfs de meest steile beklimmingen veilig mogelijk zijn. 

Maar er zijn meer elementen die het rijcomfort verhogen. Zo maakt Pegasus gebruik van de bijzonder soepele en efficiënte Active Line-aandrijvingen. Deze aandrijvingen zorgen voor een comfortabele en ontspannen e-bike ervaring op recreatieve tochten en dagelijkse routes. De benodigde energie wordt geleverd door de PowerTube en PowerPack batterijen in het frame, op het frame of in de bagagedrager. Voor iedere Pegasus e-bike zijn verschillende capaciteiten beschikbaar.

Lees meer over de verschillen tussen de Bosch Active Line & Active Line Plus

iStock-1188829876.jpg

Welke motor past bij jou?

We zijn een van de weinige fabrikanten die alle vier de e-bike Bosch motoren gebruikt. We willen hiermee een zo breed en uniek mogelijk assortiment bieden. Meer weten over welke Bosch motor het best bij jou past? Lees er meer over in de blog: Welke e-bike motor past bij jou

Onze populairste elektrische fietsen met Bosch motor

PEGASUS Solero E8 Plus Elektrische herenfiets bovenbuis geeft frame optimale stabiliteit black matt Elektrische stadsfiets Fiets M
Solero E8 Plus
vanaf € 2899.00,-