Elektrische fietsen

Op zoek naar accessoires voor je e-bike?

Gefeliciteerd, je hebt een elektrische fiets gevonden die echt bij je past! Nu kun je veel en veilige fietstochten gaan maken. Wat fietsen nog leuker maakt, zijn fietsaccessoires waar jij jarenlang plezier van hebt. Wij lichten een aantal accessoires van Monkey Link uit, deze zijn met een magneet te bevestigen en passen perfect bij je Pegasus fiets! 

accessoires voor je e-bike
fietsen-accessoires.jpeg
Op zoek naar accessoires voor je e-bike?

Bidons

De kleinste bidon in het assortiment is de ML-TWIST MonkeyBottle 450ml. De afmetingen hiervan zijn 17x70x80mm. Handig formaat en geschikt voor de vaatwasser. De ML-TWIST MonkeyBottle van 590ml is een wat luxere bidon. De deksel met membraam is volledig waterdicht en dankzij de beschermkap blijft het mondstuk mooi schoon. De grootste bidon van Monkey LINK is de ML-TWIST MonkeyBottle van 600ml (zie foto). Ideaal formaat voor een langere fietstocht. De afmetingen zijn 22x70x75mm.

 

Bidonhouder

Nu je een bidon hebt, is het ook handig om deze goed vast te maken op je elektrische fiets. Met de ML-TWIST AnyBottle wordt je bidon of thermofles goed beschermd en weet je zeker dat je bij je pauze tijdens een fietsrit, je bidon niet verloren bent ;). Je kunt ook kiezen voor een nog simpelere uitgave: de ML-TWIST uni base. Dit is een universele bevestiging die je overal aan het frame kunt vastmaken. hier kun je ook gemakkelijk je bidons in vastmaken. 

 

Compact tasje

Een musthave accessoire voor uw elektrische fiets is een compact tasje waar je mobiele telefoon, sleutel en wat kleingeld in kwijt kunt. De ML-TWIST Wallet is een klein tasje van 170x80x80mm van PU-materiaal. In het tasje zit een binnennet en karabijnhaak voor je sleutel. Ideaal!

 

Uni connector

Met de ML-AnyThing Twist uni connecter kunt u van alles meenemen tijdens uw fietstocht. Niet alleen een bidon, maar ook een flesje frisdrank of banaan kan hierin bevestigd worden. Snel en zeker kun je je spullen bevestigen, daarnaast is de connecter gemakkelijk te bevestigen aan het fietsframe. Je kunt ook kiezen voor een nog simpelere uitgave: de ML-TWIST uni base. Dit is een universele bevestiging die je overal aan het frame kunt vastmaken.

 

Bevestigingssysteem voor sloten

De ML-Twist BordoMount is een bevestigingssysteem voor Abus Bordo-sloten. Arbu sloten zijn zeer veilige fietssloten, bepaalde delen van het slotmechanisme zijn gemaakt van gecementeerd staal. De slothouder plaatst zich met magneetkracht automatisch aan het frame en wordt met een geïntegreerd kliksysteem vergrendeld. 

 

Matchende accessoires

Alle accessoires van Monkey Link passen perfect op elkaar. Door de Twist eigenschap zijn ze gemakkelijk op elkaar te bevestigen. En het woord Twist zegt het al...alle accessoires zijn met een simpele twist los te koppelen van het frame van de fiets. Heb je wat leuks gezien voor op jouw fiets? Jouw lokale dealer heeft de artikelen van Monkey Link voor je op voorraad! 

 

Meer weten over het universele MonkeyLink systeem? We delen er meer over in het artikel 'MonkeyLink: al jouw Pegasus accessoires magnetisch vergrendeld'.

Elektrische fietsen
Elektrische fietsen

Krachtige elektrische fietsen