Elektrische fietsen

Sneller en hipper, de e-bike anno 2018!

Je bent niet alleen! Want hoewel je ze steeds meer om je heen ziet ben jij nog niet in het bezit van een e-bike. Valt het jou ook op dat steeds meer jongeren zelfs al op dit fenomeen zitten? Dat de e-bike in 2018 echt niet meer alleen maar voor ouderen is, bewijzen we graag aan je!

E-bike in 2018
snelle-hippe-e-bikes-2018.png
E-bike in 2018

Even een momentje pakken om te shinen

Tijd om de misvatting dat een e-bike ‘met een motortje erop lelijk is’ recht te zetten. Want dat ze er in allerlei hippe en trendy uitvoeringen zijn, dat is gebleken. Heb jij onze e-bikes van 2018 bijvoorbeeld al gezien? Uh hallo hippe e-bike, bye bye saaie fiets zonder motor!

Lekker genieten, ook van de zware etappes tijdens je fietstocht

Nog niet helemaal overtuigd? Denk dan eens even aan al het werk dat ze voor je uit handen neemt. Want niet loodzwaar hoeven trappen maakt toch iedereen gelukkig?! Het is nu steeds beter weer, de perfecte omstandigheid om vaak op je fiets te zitten. Dus wil jij ook tijdens fijne routes vol heuvels nog steeds blijven genieten, dan is een motortje de uitkomst. Als jij fietsen en comfort combineert, dan profiteer je toch van het beste van twee werelden?

Hurry hurry, nog snel even….

Hoe zet je nu jouw o zo gewaardeerde normale fiets aan de kant voor een elektrische fiets? Onze derde tip gaat jou hierbij helpen. Want dit is de overtuiging waarom een e-bike anno 2018 zo’n gek idee niet meer is: Ben jij iemand die altijd te laat is? Die nog snel even dit en dat doet en dan de tijd helemaal vergeet? Dat is nu geen probleem meer. Want je gaat nu eenmaal net een paar tandjes sneller met een elektrische fiets. 

Verruil jij je fiets voor een e-bike in 2018?

Spring nog even snel op je oude vertrouwde fiets en probeer je even in te leven, hoe het zou zijn om lekker snel over de weg te vliegen. Op welke e-bikes van 2018 geniet jij deze zomer van het lekkere weer? Bekijk hier welke dealer in jouw buurt Pegasus fietsen verkoopt.

Populaire e-bikes

Top elektrische fietsen