Getest en beoordeeld

Top elektrische fietsen
Best getest

Onze elektrische fietsen getest en beoordeeld

De elektrische fietsen van Pegasus worden elk jaar door verschillende onafhankelijke organisaties streng gekeurd en beoordeeld. Zo zijn de e-bikes van Pegasus door onder andere de Telegraaf, de Consumentenbond en het Duitse online magazine Velomotion getest. De resultaten van de elektrische fietstesten delen we graag met je!

PEGASUS-Siena-E7F-Plus-dark-blue-grey-matt-black-matt-Elektrische-fietsen-Herenfiets-50-cm.png

De Siena E7F Plus scoort een 9,0 tijdens de Kieskeurig.nl duurtest

Testers hebben enkele maanden de Siena E7F Plus kunnen uitproberen: het eindresultaat is een 9,0! Vooral de bediening, stijfheid van het frame, lage instap en het zuinige energieverbruik zijn grote pluspunten van deze elektrische fiets.

PEGASUS-Siena-E7F-Plus-dark-blue-grey-matt-black-matt-Elektrische-fietsen-Herenfiets-50-cm.png

ANWB beoordeeld de Siena E7 Plus met een 8,1!

De ANWB heeft bij de e-biketest van 2021 de Siena E7 Plus zeer uitgebreid getest. Met zelfs een 9,6 voor de stabiliteit en een 8,4 voor ondersteuning op vlak terrein scoort de e-bike erg goed.

PEGASUS-Siena-E7F-Plus-dark-blue-grey-matt-black-matt-Elektrische-fietsen-Herenfiets-50-cm.png

De Siena E7 Plus scoort een 7,7 in de AD Fietstest!

De elektrische fietsen zijn beoordeeld op vijf punten: Rijeigenschappen, comfort, prijs/kwaliteit, motor/ondersteuning en display/bediening. De Siena E7 Plus scoort overal 4 van de 5 sterren!

PEGASUS-Ravenna-EVO-5-Belt-metallic-black-all-matt-Elektrische-fietsen-Herenfiets-50-cm.png

Ravenna EVO 5 Belt scoort een 8,0!

De Telegraaf heeft in 2020 de Ravenna EVO 5 Belt een 8,0 als eindoordeel gegeven. "De Ravenna EVO 5 Belt is een goede allround toerfiets met prima rijeigenschappen met een krachtige ondersteuning", aldus de Telegraaf in de Nationale E-biketest.

73023645.png

Consumentenbond geeft de Solero EVO 9 een 8,1

De consumentenbond heeft in april honderden e-bikes getest om er achter te komen welke fiets het meest betrouwbaar is. De fietsen van Pegasus scoorde hoog in deze test.

Pegasus-Tecaro-Evo-NV-Belt-grey-mat-Elektrische-fietsen-Herenfiets-45-cm.png

Tecaro EVO NV Belt scoort een 8,2!

De Telegraaf heeft in 2020 de Tecaro EVO NV Belt een 8,2 als eindoordeel gegeven. "De Tecaro EVO NV Belt is een goede allround toerfiets met goede rijeigenschappen, ruime instap en goede en zeer krachtige ondersteuning", aldus de Telegraaf in de Nationale E-biketest.

PEGASUS-Premio-EVO-10-Lite-metallic-off-white-black-matt-Elektrische-fietsen-Herenfiets-45-cm.png

Lof uit België en Duitsland voor de Premio EVO 10 Lite

De Vlaamse Automobilistenbond (VAB) en het Duitse online magazine Velomotion spreken allebei vol lof en enthousiasme over de Premio EVO 10 Lite. Zo kreeg de fiets in België een aparte vermelding van de jury en Velomotion konden ze geen negatief punt aan de fiets ontdekken.