De best geteste e-bikes van Pegasus

Onze elektrische fietsen getest en beoordeeld

De elektrische fietsen van Pegasus worden elk jaar door verschillende onafhankelijke organisaties streng gekeurd en beoordeeld. Zo zijn de e-bikes van Pegasus in 2020 door onder andere de Telegraaf, de Consumentenbond en het Duitse online magazine Velomotion getest. De resultaten van de elektrische fietstesten delen we graag met je!

Onze modellen

De beste e-bikes in 2020

Bekijk alle resultaten

Ravenna EVO 5 Belt scoort een 8,0!

De Telegraaf heeft in 2020 de Ravenna EVO 5 Belt een 8,0 als eindoordeel gegeven. "De Ravenna EVO 5 Belt is een goede allround toerfiets met prima rijeigenschappen met een krachtige ondersteuning", aldus de Telegraaf in de Nationale E-biketest.

Lees meer

Consumentenbond geeft de Solero EVO 9 een 8,1

De consumentenbond heeft in april honderden e-bikes getest om er achter te komen welke fiets het meest betrouwbaar is. De fietsen van Pegasus scoorde hoog in deze test.

Lees meer

Tecaro EVO NV Belt scoort een 8,2!

De Telegraaf heeft in 2020 de Tecaro EVO NV Belt een 8,0 als eindoordeel gegeven. "De Tecaro EVO NV Belt is een goede allround toerfiets met goede rijeigenschappen, ruime instap en goede en zeer krachtige ondersteuning", aldus de Telegraaf in de Nationale E-biketest.

Lees meer

Lof uit België en Duitsland voor de Premio EVO 10 Lite

De Vlaamse Automobilistenbond (VAB) en het Duitse online magazine Velomotion spreken allebei vol lof en enthousiasme over de Premio EVO 10 Lite. Zo kreeg de fiets in België een aparte vermelding van de jury en Velomotion konden ze geen negatief punt aan de fiets ontdekken.

Lees meer