Terug
Voordelen elektrische damesfietsen

De voordelen van een elektrische damesfiets met lage instap

Elektrische damesfietsen
Elektrische damesfietsen
Elektrische damesfiets met lage instap

Elektrische damesfiets met lage instap

Elektrische fietsen wegen gemiddeld zo’n 6-8 kilo zwaarder dan een normale stadsfiets. Dit is vooral even wennen met het op- en afstappen. Wat voor zowel vrouwen als voor mannen vaak een veiliger gevoel geeft, is een elektrische fiets met lage instap. De e-bikes van Pegasus wegen tussen de 20 en 28 kilo, inclusief accu.

De elektrische damesfietsen van Pegasus zijn voorzien van een stijf en stabiel frame, waardoor je altijd optimaal fietsplezier ervaart. Door het stijve frame heb je altijd een stabiele wegligging, ook met volle fietstassen.

Veilig op pad met onze elektrische fietsen

Bij Pegasus vinden wij het belangrijk dat iedereen met een veilig gevoel durft te blijven fietsen. Daarom zorgen we ervoor dat onze populairste e-bike Siena ook in een variant wordt gemaakt met een lage instap. Echter gaat het niet alleen om de hoogte van de instap, het is minstens zo belangrijk dat de instap ruim is zodat mensen de voet er eenvoudig overheen kunnen tillen. Pegasus heeft met de Siena modellen een frame dat 1 van de laagste en ruimste is bij een fiets met normale wielmaat van 28 inch. Dit zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk op en af kan stappen.

Daarnaast hebben onze e-bikes met een lage instap een vernieuwd frame waardoor je comfortabel rechtop kunt fietsen. De stuurpen kun je vaak zonder gereedschap verstellen zodat je je zithouding verder kunt perfectioneren op jouw ideale houding.

De hydraulische velgremmen of schijfremmen zorgen voor een extra veilig gevoel. De lichte bediening van de remmen zorgen ervoor dat ook mensen met weinig kracht zich veilig voelen en altijd controle hebben over de remkracht. 

Een aantal van onze fietsen zijn uitgerust met de Gates Belt Drive, een met carbon versterkte riemaandrijving met vele voordelen. Een riemaandrijving zorgt voor minder weerstand tijdens het fietsen, hoeft niet gesmeerd te worden en is duurzamer dan een traditionele fietsketting. 

01

Pegasus e-bikes zijn voorzien van:

  • Bosch motoren
  • Veilig en goed doseerbare remmen
  • Optimale zithouding
  • Stijf frame
  • Accu van 400, 500, 625 of 750 Wh

De voordelen van een dames e-bike met lage instap

Veilig

Altijd een veilig gevoel door het soepel op- en afstappen.

Optimale zithouding

De e-bike is makkelijk zelf te verstellen naar de gewenste houding.

Stijf frame

Door de nieuwste technieken ben je verzekerd van een stijf frame.

Zelf een elektrische fiets met lage instap testen?

Benieuwd welke dames elektrische fiets met lage instap het beste bij jou past? Vraag een proefrit aan bij een dealer bij jou in de buurt! Bij de dealer kun je zelf een aantal Pegasus e-bikes met lage instap proberen en testen welk frame, motor en remmen jij het fijnst vindt fietsen. Lees voordat je naar de dealer gaat ons blog over waar je op moet letten bij het maken van een proefrit of waar je op moet letten bij de keuze voor een veilige e-bike, zo ga je goed voorbereid op pad!

Onze populairste modellen

PEGASUS Premio EVO 10 Lite Elektrische herenfiets bovenbuis geeft frame optimale stabiliteit metallic off white Elektrische hybridefiets Fiets S
Premio EVO 10 Lite
vanaf € 4099.00,-
PEGASUS Solero EVO 9 Elektrische herenfiets bovenbuis geeft frame optimale stabiliteit black matt Elektrische hybridefiets Fiets M
Solero EVO 9
vanaf € 3499.00,-