Elektrische fietsen

Ga jij voor een sportieve e-bike?

Ga jij graag fietsen in heuvelachtig landschap in bijvoorbeeld de omgeving rondom de Posbank (Arnhem) of in Zuid-Limburg óf ben je fan van fietsvakanties in onze buurlanden? Of zoek je gewoon een fiets met een extra krachtige motor omdat je dat fijn vindt? Dan is een sportieve e-bike wellicht wat voor jou.

Sportieve e-bikes
Solero E9 Sport CX_Details_Frame.jpg
Sportieve e-bikes

Een krachtige motor voor power

Een ideale sportfiets bestaat uit de perfecte combinatie van kracht en comfort. Pegasus e-bikes zijn allemaal voorzien van Bosch motoren. De meest krachtige motor is de Performance Line CX met een koppel van 70-80 Nm. Hoe hoger de koppel, hoe sterker de motor is. De aandrijving is compact, licht en heeft een efficiënt energieverbruik. Twijfel je nog over welke motor het beste bij jouw fietswensen past? We hebben alle Bosch motoren voor je op een rijtje gezet.

Accu’s van sportieve e-bikes

Bij e-bikes worden accu’s geplaatst onder de bagagedrager, op óf in het frame. Hierbij is een accu op of in de onderbuis van het frame ideaal doordat de accu op deze manier het laagste geplaatst is op de fiets. Een laag geplaatste accu geeft de sportieve e-bike een laag zwaartepunt en daarmee een betere wegligging met een natuurlijk rijgedrag. Daarnaast zorgt het voor een ideale gewichtsverdeling én zie je bijna niet dat het om een e-bike gaat. Lees ook onze 5 tips om het beste uit je accu te halen

Pegasus sportieve e-bikes

Pegasus heeft een aantal elektrische fietsen voor de sportieve fietser. De Solero E8 Sport Performance is een van onze sportieve e-bikes met Performance Line aandrijving, 8 versnellingen, anti-lek banden en een 400 of 500 wh accu geplaatst op de onderbuis van het frame. De Premio EVO 5 Lite Comfort is een luxe, sportieve e-bike met de krachtigste CX motor van Bosch en een Shimano Nexus 5 versnellingsnaaf. De sportfiets is voorzien van een verende zadelpen en een lucht geveerde voorvork, wat een betere en natuurlijke demping geeft met fietsen. Bij deze elektrische fiets is de accu in de onderbuis van het frame geplaatst.

Touren met power en comfort? Bekijk dan onze Solero E9 Sport CX met de krachtigste Bosch motor, de Bosch Performance CX, 9 versnellingen en keuze uit een 400, 500 of 625 wH accu die laag op het frame is geplaatst.

Comfortabele sportieve fietsen

Wel een sportfiets, maar liever geen e-bike? Pegasus heeft vele sportfietsen waarmee je zowel bij je dagelijkse ritten als bij langere tochten fietsplezier ervaart. Bekijk bijvoorbeeld eens de Solero SL Disc met maar liefst 24 versnellingen of de Premio SL Disc met een stabiel & sportief frame.

Welke sportieve e-bike is jouw favoriet?
ST_sept17-ZEG_city-3195.jpg