Elektrische fietsen

Pegasus elektrische fietsen: de nieuwe collectie van 2021!

We stellen je graag voor aan onze elektrische fietsen 2021 collectie! Onze populaire e-bikes hebben weer een upgrade gekregen in design en techniek, zodat je nog veiliger en plezieriger fietstochten maakt. We hebben ook een aantal nieuwe e-bikes aan de collectie toegevoegd.

Collectie 2021
2021 collectie.png
Collectie 2021

 

 

Siena E7F Plus & Siena E7F Plus Belt

De populaire e-bike Siena E8 Plus heeft een nieuwe uitvoering gekregen met de Siena E7F Plus. Het vernieuwde, stijve frame zorgt voor een comfortabele zithouding en optimale wegligging, zodat je veilige fietstochten kunt maken. Naast de E7F Plus editie, is er sinds dit jaar ook een versie met een riemaandrijving; de Siena E7F Plus Belt.

Ravenna E8

Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen zijn kan, bewijst de Ravenna E8 ook in 2021 weer. De e-bike is voorzien van hydraulische schijfremmen, die dankzij een hogere remkracht nog meer controle bieden, ook bij regen.

Ravenna EVO 8

Uitgerust met de nieuwste aandrijftechniek, het modernste frame design en de beste onderdelen laat de Ravenna EVO 8 je dagelijks genieten, of je nou korte of lange fietsritten maakt. Deze krachtige e-bike wordt ondersteunt door de Bosch Active Line Plus en er is keuze uit een 400, 500 of zelfs 625Wh. Fiets comfortabel met de instelbare verende voorvork, zadelpen en brede banden.

Ravenna EVO 5 & Ravenna EVO 5 Belt

De Ravenna EVO 5 & Ravenno EVO 5 Belt zijn de sportieve variant van de Ravenna E8. Met de beste techniek en de mogelijkheid voor een accu van 625 Wh, kun je met deze elektrische fiets fietstochten maken van wel 200 kilometer. Je hebt de keuze uit de traditionele fietsketting of de Gates riemaandrijving.

Ancura E7

Nieuw in de e-bike collectie is de Ancura E7. Dit instapmodel is voorzien van een Bosch Active Line motor, hydraulische velgremmen, verende voorvork en brede banden voor extra comfort. Met deze scherp geprijsde elektrische fiets voel je je op elk moment tijdens je fietstocht veilig en comfortabel.

Premio EVO 12 Lite

Mooie vormgeving en veel rijcomfort, dat is wat de Premio EVO 12 Lite biedt. Deze power e-bike wordt ondersteunt met de krachtigste Bosch Performance Line CX. De geïntegreerde accu is beschikbaar in drie varianten: 400, 500 en 625 Wh. De EVO 12 lite beschikt over een 12 speed Shimano SLX derailleur met maximale schakelmogelijkheden.

Savino EVO 5 Performance

Ontdek de meest luxe Pegasus e-bike: de Savino EVO 5 Performance. Deze fiets is voorzien van 62mm brede Supero All Ground banden, deze garanderen een zeer lage rolweerstand zodat voortbewegen licht, makkelijk en uiterst comfortabel gaat. Deze e-bike is voorzien van een vverende zadelpen, krachtige Bosch Performance Line CX motor met 85 Nm koppel en een koplamp met maar liefst 100 Lux lichtopbrengst. De stabiele Shimano Nexus 5 naaf kan de kracht van de sterke motor aan en maakt het mogelijk om tijdens het trappen te schakelen.

Tecaro EVO NV Belt & Tecaro EVO NV Belt Automatic

Ontspannen fietsen en tegelijk traploos schakelen, de Tecaro EVO NV Belt en de Tecaro EVO NV Belt Automatic vervult alle wensen voor stijlvol fietsen. Extra brede Schwalbe banden met hoogwaardige anti-lek laag en de krachtige BOSCH Performance Line CX aandrijving zorgen voor continu fietsplezier. Bijzonder aan deze e-bike is de onderhoudsarme en slijtvaste Enviolo naaf met een draaigreep die traploos precies de juiste stand vindt waarin je het prettigst fietst. Voorzien van een riemaandrijving, waarmee je jarenlang stil, schoon en soepel kunt fietsen.

Enovo EVO 10

De elektrische fiets Enovo EVO 10 is uniek door het full carbon frame. Hierdoor is het totale gewicht van de e-bike inclusief motor en accu onder de 20 kg. Met 10 versnellingen, Shimano schijfremmen en geïntegreerde BOSCH PowerTube accu rijd je altijd licht, soepel en comfortabel.

Maak een proefrit bij je lokale dealer

Bekijk alle elektrische fietsen van de Pegasus collectie en lees meer over onze elektrische damesfietsen. De nieuwste modellen staan klaar bij de Pegasus dealer bij jou in de buurt, klaar voor een proefrit?